• Kahdeksan kerran ryhmä jännittäjille ja sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville nuorille (13-19 vuotiaat) 29.9.2022 alkaen. Kokoontuminen kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Ryhmään voi osallistua itse maksavana tai maksusitoumuksella. Hinta on 520 €/asiakas (sisältää 8 x 90 min. ryhmätapaamista). Ryhmän toteutuminen edellyttää vähintään neljää sitovasti ilmoittautunutta asiakasta. Ryhmää vetävät KKT-psykoterapeutti / sairaanhoitaja Maisa Cavander-Rinne ja KKT-psykoterapeutti / sosiaalityöntekijä Jaana Laukkanen. Ilmoittautumiset 5.9.2022 mennessä osoitteeseen info@psykoterapiakeskusaura.fi. Lisätietoja saa numerosta 045 605 8596 / Jaana.
  • Aikuisille suunnattu Kohti hyvinvointia -ilta to 27.10.2022 klo 17.00-19.30, jossa tavoitteena on hyväksymis- ja omistautumisterapeuttisin menetelmin vahvistaa omien arvojen mukaista toimintaa ja tunnistaa tyytyväisyyttä sekä hyvinvointia lisääviä ajatus- ja toimintamalleja. Illan aikana aihetta lähestytään luennon ja itsereflektiota vahvistavien tehtävien kautta. Lisäksi teemme rentoutumista ja tietoista läsnäoloa tukevia harjoitteita, jotka ovat osallistujien käytettävissä illan jälkeen. Hinta on 80€ / osallistuja, sisältäen pienen iltapalan. Tilaisuuden toteutuminen edellyttää vähintään 8 henkilön osallistujamäärää. Kouluttajina toimivat KKT-psykoterapeutti / psykologi Heli Pohjasniemi ja KKT-psykoterapeutti / työnohjaaja Jaana Laukkanen. Tilaisuus järjestetään Psykoterapiakeskus Auran tiloissa. Ilmoittautumiset 15.10 mennessä osoitteeseen info@psykoterapiakeskusaura.fi.
  • Tunnetaidot työyhteisössä -koulutus työyhteisöille. Koulutuksessa vahvistetaan yksilöiden ja yhteisön tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä näiden käyttöä asiakastyössä. Koulutusta voidaan painottaa yhteisön tarpeiden mukaan. Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena. Kysy lisätietoja.
  • Työhyvinvointi -päivät työyhteisöille toiveiden mukaan suunniteltuina ja toteutettuina. Ota yhteyttä, jos kaipaatte työhyvinvointia ja ammatillista kehittymistä tukevaa sisältöä tyhy -päivään tai organisaation kehittämispäivään. Mietitään yhdessä teitä palveleva sisältö ja toteutus. info@psykoterapiakeskusaura.fi